Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Wie zijn wij?

Over onze filosofie
Met trots en liefde bieden we sinds 2006 heerlijke wijnen en delicatessen uit de hak van Italië aan op de Nederlandse markt, voor aantrekkelijke prijzen. We kiezen bewust onze wijnhuizen en producenten van delicatessen uit, proeven persoonlijk met ons team iedere wijn en delicatesse en waarborgen een goede prijs-kwaliteitverhouding bij zowel onze producten als diensten (proeverijen, workshops en wijnreizen). We stellen ons wijnlokaal dagelijks open voor afhaalmomenten, zodat verzendkosten bespaard kunnen worden. Wanneer er wel sprake is van verzending, kiezen we een vaste bijdrage voor transparantie naar onze klanten. Een bedrijf met passie voor Puglia dat is gebouwd op enthousiasme voor deze mooie Zuid-Italiaanse regio!

Over duurzaamheid
Binnen Smaak van Puglia zijn wij liefhebbers van recycling. Uiteraard kopen wij speciale verzenddozen in, maar waar mogelijk gebruiken en versturen wij onze wijnen en delicatessen ook in “tweedehands kartons”. Daarmee helpen we de belasting voor het milieu te minimaliseren. Een oude kartonnen doos ziet er misschien iets minder charmant uit dan een splinternieuwe, maar bekeken vanuit het perspectief van onze natuur draagt het grote schoonheid in zich. Daarnaast heeft het ook financiële voordelen: we hoeven geen extra kosten te berekenen voor nieuw verpakkingsmateriaal. Een win-win situatie, toch?! Let wel, oude of nieuwe verzenddozen, we pakken alles netjes en zorgvuldig in om de reis van de verzending goed te kunnen doorstaan.

Over ons leuke, kleine bedrijf
Wij zijn een klein bedrijf, opererend vanuit een passie voor Puglia, met lekkere wijnen en heerlijke bijbehorende delicatessen. Wij concurreren niet met de grote (wijn)jongens met de 1 + 1 gratis filosofie of gratis verzenden. Dat willen we ook helemaal niet. We staan achter onze producten, waarvan we weten dat ze op een natuurlijke manier zijn geproduceerd en daarom ook een bepaalde waarde en prijs vertegenwoordigen. Geen massaproducten dus. Onze wijnen en delicatessen hebben dan ook een juiste prijs-kwaliteitverhouding, waarin de kosten voor verpakken en verzenden niet is meegenomen. Voor verpakking en verzending van onze pakketten rekenen we de prijzen van de verzendbedrijven met btw. Bij een order met een waarde boven de 200,00 euro kunnen we het ons veroorloven om gratis te verzenden. Als gezegd willen we daarmee transparantie naar onze klanten bieden.Over Erwin
Eigenaar Erwin van der Bij werkte hiervoor ruim tien jaar als bedrijfsjournalist. Tijdens deze werkzaamheden startte hij in oktober 2006 Smaak van Puglia samen met zijn broer Marco - als hobby. Van jongs af aan gingen de broers op vakantie naar de Zuid-Italiaanse regio Puglia en daar ontstond hun liefde voor deze plek. In de loop der tijd leerden ze daar heerlijke wijnen kennen voor mooie prijzen, die niet in Nederland verkrijgbaar waren. De verkoop verliep verrassend goed. Begin 2009 besloot Erwin van zijn hobby zijn werk te maken. Marco geeft op de achtergrond nog steeds advies. Onze visie en missie: de bekendheid van het mooie Puglia en de overheerlijke Pugliese wijnen en delicatessen naar meer bekendheid promoten! Check de website of kom eens een kijkje nemen in ons wijnlokaal in Woerden.


Over smaak, Puglia en meer...