Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Algemene voorwaarden

Disclaimer & Verkoopvoorwaarden


DISCLAIMER

Smaak van Puglia biedt u deze website aan. De site is gebouwd door Smaak van Puglia op basis van de software van Shopify. De teksten op deze website zijn geschreven door Smaak van Puglia. Daar waar dit niet het geval is, is een bronvermelding geplaatst. Gebruik van de site van Smaak van Puglia is onderworpen aan voorwaarden en beperkingen. Die kunt u onderstaand lezen.

Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat u als gebruiker instemt met het onderstaande. Smaak van Puglia zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op deze site, maar geeft geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Smaak van Puglia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot Smaakvanpuglia.nl, of uit het afgaan op informatie op deze site. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de site, wijst Smaak van Puglia af.

Informatie en aanbevelingen op de website van Smaak van Puglia kunnen zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd. Alle gegevens op de website, waaronder teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken zijn gemaakt door, in eigendom van of in licentie bij Smaak van Puglia. Er geldt hierbij bescherming door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander (intellectueel) eigendomsrecht. Die gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de website. Het is gebruikers van Smaakvanpuglia.nl niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Smaak van Puglia. De website-inhoud mag enkel worden gebruikt voor niet-commerciële en/of privédoeleinden. Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die niet het eigendom zijn, zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Voor de links (doorverwijzingen) op deze site die u naar sites van derden brengen, aanvaardt Smaak van Puglia geen aansprakelijkheid.

Wijn online verkopen per 1 juli 2021
Vanaf 1 juli 2021 is er een nieuwe Alcoholwet. Vanaf die dag gelden er extra maatregelen voor de verkoop online van alcohol, en dus ook voor onze heerlijke wijnen uit Puglia. Smaak van Puglia moet daarom de leeftijd van de koper nagaan met een controlevraag tijdens het bestelproces. Dat geeft ons de bevoegdheid om de bestelling af te handelen. Die controle doen we ook bij afhalen. En bij bezorging (ook door de verzenders met wie wij samenwerken) wordt aan de hand van een identiteitsbewijs gecontroleerd of de ontvanger 18 jaar of ouder is; de alcohol mag niet bezorgd worden aan een minderjarige of bij de buren. In ons bestelproces hebben we een leeftijdscontrole - via de geboortedatum - zodat we de leeftijdsgrens kunnen bewaken van bestelling tot aflevering.

De nieuwe regels wet zijn bedoeld om het gebruik van alcohol door jongeren te voorkomen en problematisch alcoholgebruik in Nederland tegen te gaan. in het kader daarvan is het geven van meer dan 25% korting ook per 1 juli 2021 verboden - de maximale korting van 25% geldt ook bij het geven van extra inhoud van een product of een gratis product. Er wordt vanaf 1 juli toezicht gehouden en bij een overtreding gehandhaafd. In de verwachting hiermee onze klanten voldoende te hebben geïnformeerd. Bedankt voor uw begrip!

Smaak van Puglia behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en de tekst van deze juridische disclaimer op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen. Smaak van Puglia werkt continu aan het verbeteren van de site, maar daarbij kunnen wij uw hulp gebruiken zeker gebruiken. Help Smaakvanpuglia.nl verder te verbeteren en stuur uw tips en suggesties naar info@smaakvanpuglia.nl.

VERKOOPVOORWAARDEN

Wijnen per fles / per doos: alle op deze website vermelde prijzen van wijn zijn per fles, in euro’s en inclusief 21% btw (tenzij anders vermeld - op taralli, pasta(saus), koffie en olijfolie zit 9% btw.). Alle soorten wijn zijn verpakt in dozen met zes flessen, maar u bent niet gebonden aan dat aantal of die wijnsoort; u kunt de wijnen per fles bestellen en naar eigen wens wijncombinaties maken.

Aflevering vindt plaatst conform uw wensen, zoals u tijdens het bestellen aangeeft - hier vindt u de besteltarieven: u kunt kiezen of u uw bestelling komt afhalen (vanzelfsprekend gratis) in ons wijnlokaal in Woerden, of wilt laten verzenden (inclusief verzendkosten) - op werkdagen binnen 24 uur na bestellen.

Bij afhalen zijn de openingstijden in ons wijnlokaal: Touwslagersweg 12-A6 BG (loods op de begane grond), 3449 HX Woerden,
openingstijden:
• vrijdag van 13.00-18.00 uur (wintertijd) en tot 19.00 uur (zomertijd)
• zaterdag van 10.00-16.00 uur
donderdag van 15.00-17.30 uur en op afspraak
• dinsdag & woensdag op afspraak.
(Op maandag afwezig.)

Bij verzenden hebt u meerdere opties. Vergeet niet de betaling aan te vinken. Dat kan eenvoudig via iDeal. U kunt ook aangeven een betaalverzoek via Tikkie te willen ontvangen, die sturen wij u dan op het doorgegeven e-mailadres of mobiele nummer. Betalen via PayPal is ook mogelijk. Verzending vindt plaats na betalingsontvangst.

Zekerheid bij het versturen van een pakket
De pakketten die Smaak van Puglia verstuurt met PostNL (soms DHL) zijn verzekerd. Wij kiezen voor "aangetekend" vanwege de extra zekerheid. Sporadisch kan schade of verlies voorkomen. Het pakket is verzekerd tot € 500,- per zending, bij verlies of beschadiging. De bezorger vraagt de geadresseerde altijd om te tekenen voor ontvangst. Smaak van Puglia ontvangt bij de verzending standaard een verzendbewijs (die zending is te volgen met Track & Trace). Zijn een of meerdere flessen kapot, dan heeft Smaak van Puglia foto's van de schade nodig om voor schadevergoeding in aanmerking te komen. Die foto's kunt u mailen (o.v.v. schade - onderwerp) - wij sturen ze door, na akkoord ontvangt u uw schadevergoeding.

Kwaliteitsgarantie
Smaak van Puglia garandeert de kwaliteit, herkomst en houdbaarheid van de wijnen, mits deze onder de juiste omstandigheden zijn opgeslagen en niet langer bewaard zijn gebleven dan afkomst en karakter toelaten. Mocht een bepaalde wijn niet aan uw smaak beantwoorden, dan nemen wij deze na overleg terug. Wij vergoeden u de retour ontvangen flessen op basis van de gefactureerde waarde of leveren u een andere wijn naar keuze.

Retour sturen
U kunt uw zending retourneren, tenzij vooraf anders besproken. U heeft een bedenktermijn van 14 dagen na levering. Neem vóór het verstrijken van deze termijn contact met ons op. Mail ons: info@smaakvanpuglia.nl. Of bel ons: +31 624 923 394. Op die manier kunnen wij uw retourzending in werking zetten. Wij vragen u de producten, voor zover mogelijk, in de originele verpakking aan ons retour te zenden. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. U kunt de producten ook retour brengen in ons wijnlokaal in Woerden, tijdens openingstijden.

Voorwaarden
In bovengenoemd gedeelte kan u als gebruiker alle relatieve informatie vinden over de juridische voorwaarden en bepalingen die relaties tussen gebruikers en ons, als websitebeheerders definiëren. Als gebruiker is het belangrijk dat u deze voorwaarden begrijpt voordat u verder gaat.