Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Agenda

2024:

Ter info: we zijn dagelijks bezig met de activiteiten voor Smaak van Puglia, maar zo nu en dan genieten we van wat vrije dagen, die kun je hier checken.

  • ONZE KWARTAALPROEVERIJEN

Wij geloven sterk in het principe: eerst proeven, dan kopen. Een aantal keer per jaar organiseert Smaak van Puglia daarom een wijnproeverij. Kosten zijn 5,00 euro per deelnemer, en dat bedrag ontvangt u na afloop retour als u iets bestelt (boven een bestelling van 50,00 euro). Aanmelden kan via onderstaand formulier. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging en bent u van harte welkom in ons wijnlokaal te Woerden. U kunt een selectie bekende en nieuwe wijnen uit ons assortiment verwachten. Erwin is aanwezig om alle vragen te beantwoorden en eventueel uitleg te geven over de wijze van proeven, de karakters van de wijnen en de streek waar ze vandaan komen.


· zondagmiddag 24 maart

· zondagmiddag 30 juni

· zondagmiddag 25 augustus

· zaterdag 5 & zondag 6 oktober:
Dit weekend kun je bij Smaak van Puglia diverse kunstwerken van Roel en Gonny van der Bij bezichtigen, als onderdeel van de Atelierroute Woerden 2024. In ons wijnlokaal is er voor de bezoekers de mogelijkheid van een kleine wijnproeverij van 15.30 - 17.00 uur. Kom de mooie beelden, doeken en luiken ook bekijken. Gezellig!

· zondagmiddag 27 oktober

· zondagmiddag 24 november

Wilt u komen proeven?
> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen wijnproeven.

Wilt u met een besloten groep wijn proeven?
> Dan kunt u ook zelf een arrangement kiezen: dit zijn onze arrangementen.


 • ONZE KOOKWORKSHOPS PROEF PUGLIA

Samen met de Workshop Factory - een kookstudio in Woerden - organiseert Smaak van Puglia het smaakevenement "Proef Puglia"! Tijdens deze kookworkshop leert u diverse authentieke Zuid-Italiaanse antipasti kennen, waarvan u er een of twee zelf maakt, en waarvan de recepten origineel zijn overgedragen door onze Italiaanse “nonna” (oma). Daarna zullen we deze gezamenlijk nuttigen aan een lange tafel onder het genot van diverse Pugliese wijnen uit ons assortiment. Ook wordt de regio Puglia onder de aandacht gebracht. Zo’n drieënhalf uur lang wordt u ondergedompeld in de Zuid-Italiaanse genietcultuur. De prijs is € 64,95 (*) per persoon en de groep bestaat uit 8 - 14 personen. (*) Bij een Besloten Proef Puglia is de prijs € 77,95 per persoon.


- zondagmiddag 28 april


- zondagmiddag 12 mei

- zondagmiddag 23 juni

- zondagmiddag 7 juli

- zondagmiddag 6 oktober

- zondagmiddag 17 november


Wilt u komen koken en proeven?
> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen kookworkshoppen.


 • ONZE WIJNREIZEN

Droomt u ook van wijnproeven in Puglia, door prachtige Zuid-Italiaanse plaatsjes wandelen en genieten van heerlijke maaltijden? Dan is de meerdaagse Smaak van Puglia Wijnreis echt iets voor u. Deze minivakantie heeft een familiair karakter en is opgezet in samenwerking met onze wijnproducenten en horecavrienden. Laat uw zintuigen verrassen door smaken, kleuren en geuren zoals u ze alleen in Zuid-Italië kunt ervaren.


Wijnreizen voorjaar - ook een optie voor besloten groepen (zie ook *)

 9 - 12 juni

Wijnreizen najaar
- ook een optie voor besloten groepen (zie ook *)

8-11 september

22-25 september
(volgeboekt)

13-16 oktober 
(**)

*) Interesse in een besloten wijnreis?
> Klik hier voor meer informatie over onze wijnreizen

(**) Deze datum is weer vrijgekomen, de reservering door een besloten groep is door omstandigheden komen te vervallen.