Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Agenda

2022 en 2023:

Ter info: we zijn dagelijks bezig met de activiteiten voor Smaak van Puglia, maar zo nu en dan genieten we van wat vrije dagen, die kun je hier checken.

Door de aangescherpte coronamaatregelen konden onze evenementen voor lange tijd niet doorgaan. Maar we zijn inmiddels weer volop bezig met onze wijnproeverijen. Zo ook met de workshops  Proef Puglia. En... met onze wijnreizen!

• ONZE KWARTAALPROEVERIJEN

Beste wijnliefhebber, wij geloven sterk in het principe: eerst proeven, dan kopen. Vier keer per jaar organiseert Smaak van Puglia daarom een wijnproeverij, waarbij de deelname gratis is. Het enige wat wij vragen, is een aanmelding via onderstaand formulier. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging en bent u van harte welkom in ons wijnlokaal te Woerden. U kunt een selectie bekende en nieuwe wijnen uit ons assortiment verwachten. Erwin is aanwezig om alle vragen te beantwoorden en eventueel uitleg te geven over de wijze van proeven, de karakters van de wijnen en de streek waar ze vandaan komen.

1) zondagmiddag 3 april
- VOLGEBOEKT

2) zondagmiddag 19 juni - VOLGEBOEKT

3) zondagmiddag 18 september - VOLGEBOEKT

- zaterdag 1 en zondag 2 oktober: 
dit weekend kun je bij Smaak van Puglia diverse kunstwerken van Roel en Gonny van der Bij bezichtigen, als onderdeel van de Atelierroute Woerden 2022. In ons wijnlokaal is er voor de bezoekers de mogelijkheid van een kleine wijnproeverij vanaf 15.00 uur. Kom de mooie beelden, doeken en luiken ook bekijken. Gezellig!

4) zondagmiddag 27 november
-> uitgesteld van 30 oktober

> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen wijnproeven.

Wilt u met een besloten groep wijn proeven?
> Dan kunt u ook zelf een arrangement kiezen: dit zijn onze arrangementen.

• ONZE ANDERE EVENEMENTEN

WORKSHOPS PROEF PUGLIA

Samen met Workshop Factory - een kookstudio in Woerden - organiseert Smaak van Puglia het smaakevenement "Proef Puglia"! Tijdens deze kookworkshop leert u zes authentieke Zuid-Italiaanse antipasti kennen, waarvan u er een of twee zelf maakt, en waarvan de recepten origineel zijn overgedragen door onze Italiaanse “nonna” (oma). Daarna zullen we deze gezamenlijk nuttigen aan een lange tafel onder het genot van diverse Pugliese wijnen uit ons assortiment. Ook wordt de regio Puglia onder de aandacht gebracht. Zo’n drieënhalf uur lang wordt u ondergedompeld in de Zuid-Italiaanse genietcultuur. De prijs is € 54,95 per persoon en de groep bestaat uit 8 - 16 personen.


- zondagmiddag 10 juli - VOLGEBOEKT

- zondagmiddag 25 september - VOLGEBOEKT

- zondagmiddag 20 november - VOLGEBOEKT

2023:

- zondagmiddag 12 maart


> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen kookworkshoppen.

• ONZE WIJNREIZEN

We hebben onze wijnreizen an 2020 en 2021 uitgesteld naar 2022. Dat geeft ons meer ruimte om alles goed te checken en voor te bereiden. Na regelmatig contact via telefoon, zoom en mail, zijn we begin oktober 2021 eindelijk zelf weer in Puglia geweest; wat een feest om alle betrokken partijen weer persoonlijk te zien en spreken! Op basis daarvan hebben we de data voor volgens uitgezet; op naar een geweldig 2022!

2022/2023: 2022 zit inmiddels vol, met verschoven wijnreizen uit 2020 en 2021 erbij. Maar we zijn al gestart met het plannen van 2023.

Wijnreis I
- 22-25 mei - VOLGEBOEKT

Wijnreis II
- 12-15 juni - VOLGEBOEKT

Wijnreis III 
- 11-14 september - VOLGEBOEKT

Wijnreis IV
- 9-12 oktober 2022 - VOLGEBOEKT


2023

Wijnreizen voorjaar - ook optie voor besloten groepen (zie ook *)

- 21-24 mei
- 10-13 juni
- 17-20 juni

Wijnreizen najaar - ook optie voor besloten groepen (zie ook *)

- 10-13 september
- 17-20 september
- 8-11 oktober

*) Interesse in een besloten wijnreis op zelfgekozen data?

We wensen iedereen veel gezondheid. Op naar mooie en gezellige tijden!