Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Agenda

2022:

Ter info: we zijn dagelijks bezig met de activiteiten voor Smaak van Puglia, maar zo nu en dan genieten we van wat vrije dagen, die kun je hier checken.

Door de aangescherpte coronamaatregelen konden onze evenementen voor lange tijd niet doorgaan. Maar we zijn inmiddels weer volop bezig met onze wijnproeverijen. Zo ook de workshops  Proef Puglia. En... onze wijnreizen staan ook weer gepland!

• ONZE KWARTAALPROEVERIJEN

Beste wijnliefhebber, wij geloven sterk in het principe: eerst proeven, dan kopen. Vier keer per jaar organiseert Smaak van Puglia daarom een wijnproeverij, waarbij de deelname gratis is. Het enige wat wij vragen, is een aanmelding via onderstaand formulier. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging en bent u van harte welkom in ons wijnlokaal te Woerden. U kunt een selectie bekende en nieuwe wijnen uit ons assortiment verwachten. Erwin is aanwezig om alle vragen te beantwoorden en eventueel uitleg te geven over de wijze van proeven, de karakters van de wijnen en de streek waar ze vandaan komen.

1) zondagmiddag 3 april
- VOLGEBOEKT

2) zondagmiddag 19 juni

3) zondagmiddag 28 augustus

2) zondagmiddag 30 oktober

> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen wijnproeven.

Wilt u met een besloten groep wijn proeven?
> Dan kunt u ook zelf een arrangement kiezen: dit zijn onze arrangementen.

We hebben overigens ook nog steeds het alternatief in de vorm van de:
- thuisproeverij in je eigen habitat
> Klik hier voor meer informatie.

• ONZE ANDERE EVENEMENTEN

WORKSHOPS PROEF PUGLIA

Samen met Buon Appetito - een Italiaanse kookstudio in Woerden - organiseert Smaak van Puglia het smaakevenement "Proef Puglia"! Tijdens deze kookworkshop leert u zes authentieke Zuid-Italiaanse antipasti kennen, waarvan u er een of twee zelf maakt, en waarvan de recepten origineel zijn overgedragen door onze Italiaanse “nonna” (oma). Daarna zullen we deze gezamenlijk nuttigen aan een lange tafel onder het genot van diverse Pugliese wijnen uit ons assortiment. Ook wordt de regio Puglia onder de aandacht gebracht. Zo’n drieënhalf uur lang wordt u ondergedompeld in de Zuid-Italiaanse genietcultuur. De prijs is € 54,95 per persoon en de groep bestaat uit 8 - 16 personen.


- zondagmiddag 10 juli

- zondagmiddag 25 september

> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen workshoppen.

• ONZE WIJNREIZEN

We hebben onze wijnreizen an 20200 en 2021 uitgesteld naar 2022. Dat geeft ons meer ruimte om alles goed te checken en voor te bereiden. Na regelmatig contact via telefoon, zoom en mail, zijn we begin oktober 2021 eindelijk zelf weer in Puglia geweest; wat een feest om alle betrokken partijen weer persoonlijk te zien en spreken! Op basis daarvan hebben we de data voor volgens uitgezet; op naar een geweldig 2022!

Wijnreis I - VOLGEBOEKT (doorgeschoven reis)
- 22-25 mei 2022

Wijnreis II - nog 2 plekken open
- 12-15 juni 2022
> AANMELDEN kan hier

Wijnreis III - VOLGEBOEKT (doorgeschoven reis)
- 11-14 september 2022

Wijnreis IV
- 9-12 oktober 2022 - VOLGEBOEKT

Interesse in een besloten wijnreis op zelfgekozen data?

We wensen iedereen veel gezondheid. Op mooie en gezellige tijden!