Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Agenda

2023:

Ter info: we zijn dagelijks bezig met de activiteiten voor Smaak van Puglia, maar zo nu en dan genieten we van wat vrije dagen, die kun je hier checken.


   ONZE KWARTAALPROEVERIJEN

Wij geloven sterk in het principe: eerst proeven, dan kopen. Vier keer per jaar organiseert Smaak van Puglia daarom een wijnproeverij, waarbij de deelname gratis is. Het enige wat wij vragen, is een aanmelding via onderstaand formulier. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging en bent u van harte welkom in ons wijnlokaal te Woerden. U kunt een selectie bekende en nieuwe wijnen uit ons assortiment verwachten. Erwin is aanwezig om alle vragen te beantwoorden en eventueel uitleg te geven over de wijze van proeven, de karakters van de wijnen en de streek waar ze vandaan komen.

1) zondagmiddag 2 april (volgeboekt)

2) 
zondagmiddag 25 juni - door verlate bottelingen van enkele wijnen en flinke vertragingen in transport, hebben we helaas nog niet alle flessen ontvangen voor de proeverij. Deze is daarom uitgesteld naar zondagmiddag 30 juli.

- zondagmiddag 30 juli
(volgeboekt)

3) 
zondagmiddag 3 september deze is uitgesteld naar zaterdag 14 oktober einde middag.

-) zaterdag 7 & zondag 8 oktober:
dit weekend kun je bij Smaak van Puglia diverse kunstwerken van Roel en Gonny van der Bij bezichtigen, als onderdeel van de Atelierroute Woerden 2023. In ons wijnlokaal is er voor de bezoekers de mogelijkheid van een kleine wijnproeverij vanaf 15.00 uur. Kom de mooie beelden, doeken en luiken ook bekijken. Gezellig!

4) zondagmiddag 29 oktober

Wilt u komen proeven?
> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen wijnproeven.

Wilt u met een besloten groep wijn proeven?
> Dan kunt u ook zelf een arrangement kiezen: dit zijn onze arrangementen.


 • ONZE KOOKWORKSHOPS PROEF PUGLIA

Samen met de Workshop Factory - een kookstudio in Woerden - organiseert Smaak van Puglia het smaakevenement "Proef Puglia"! Tijdens deze kookworkshop leert u diverse authentieke Zuid-Italiaanse antipasti kennen, waarvan u er een of twee zelf maakt, en waarvan de recepten origineel zijn overgedragen door onze Italiaanse “nonna” (oma). Daarna zullen we deze gezamenlijk nuttigen aan een lange tafel onder het genot van diverse Pugliese wijnen uit ons assortiment. Ook wordt de regio Puglia onder de aandacht gebracht. Zo’n drieënhalf uur lang wordt u ondergedompeld in de Zuid-Italiaanse genietcultuur. De prijs is € 64,95 (*) per persoon en de groep bestaat uit 8 - 16 personen. (*) Bij een Besloten Proef Puglia is de prijs € 69,95 per persoon.


- zondagmiddag 12 maart
(volgeboekt)

zondagmiddag 23 april - door een dubbele boeking in de kookstudio is dit evenement helaas komen te vervallen. Een nieuwe, vervangende datum is aangevraagd en geaccepteerd. (*)

- zondagmiddag 2 juli (volgeboekt)

(*) - zondagmiddag 24 september (volgeboekt)

- zondagmiddag 22 oktober
 (nog vier plekken beschikbaar)

Wilt u komen koken en proeven?
> Meld je aan en ontvang alle ins en outs: ik wil graag komen kookworkshoppen. • ONZE WIJNREIZEN

Droomt u ook van wijnproeven in Puglia, door prachtige Zuid-Italiaanse plaatsjes wandelen en genieten van heerlijke maaltijden? Dan is de meerdaagse Smaak van Puglia Wijnreis echt iets voor u. Deze minivakantie heeft een familiair karakter en is opgezet in samenwerking met onze wijnproducenten en horecavrienden. Laat uw zintuigen verrassen door smaken, kleuren en geuren zoals u ze alleen in Zuid-Italië kunt ervaren.

EXTRA INFORMATIE: Ryanair heeft begin 2023 de vluchtdagen aangepast van Eindhoven naar Brindisi en retour. De wijnreizen waren in de afgelopen jaren altijd van zondagmiddag (vlucht heen) t/m woensdagmiddag (vlucht terug), met daarin drie overnachtingen, drie lunches en drie diners. Door de aangepaste vluchtdagen is de reis nu aangepast naar vier overnachtingen; de vlucht heen is nu maandagavond laat en de vlucht terug vrijdagochtend vroeg. De drie programmadagen zijn op dezelfde manier ingedeeld als bij voorgaande wijnreizen, met drie lunches en diners. Alleen de extra overnachting is daarom doorgerekend in de reissom.

• Wijnreizen najaar - ook rrn optie voor besloten groepen (zie ook *)

- 11-15 september 
(volgeboekt)

- 18-22 september
 (volgeboekt) (**)

*) Interesse in een besloten wijnreis?
> Klik hier voor meer informatie over onze wijnreizen

(**) Gereserveerd door een besloten groep.

2024
Eind september/begin oktober komen de wijnreisdata voor 2024 online: drie in het voorjaar (mei/juni) en drie in het najaar (september/oktober).