Bestel en we verzenden binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Agenda

2020:

Thuisproeverij in je eigen habitat!
Een alternatief voor de traditionele wijnproeverij hebben wij gevonden in de vorm van de Puglia Thuisproeverij Wijnbox. Hiermee hoef je niet de deur uit, maar kun je toch genieten van heerlijke wijn. De box is compleet: met taralli-wijnkoekjes (sowieso lekker, maar ook om de smaakpapillen te neutraliseren), een formulier voor het maken van proefnotities en het scoren van de wijn en - uiteraard - het "proefmateriaal", de wijnen, zes stuks in totaal. Een gezellige en ultieme wijnbeleving voor thuis! Meedoen met de online-wijnproeverij? Na bestellen ontvang je per mail alle ins en outs betreffende de proeverij. Veel proefplezier!
Klik hier voor meer informatie en om deze wijnbox te bestellen!

in verband met onze aankomende verhuizing is onze geplande wijnproeverij op zondag 27 september komen te vervallen... In plaats daarvan organiseren we op:

We hadden iets gepland, maar helaas...
 
Helaas kan onze openingsproeverij op zondag 18 oktober door de aangescherpte corona-maatregelen niet doorgaan. We kijken uit naar een nieuwe datum en wensen iedereen veel gezondheid. Op naar betere tijden!

• Zondag 13 december
Winterwijnproeverij
 
• oktober/november/december 2020
Kerstpakketten zakelijk en privé

• wijnreizen in 2021
Op dit moment staan ze gepland voor mei/juni en september/oktober volgend jaar. In hoeverre ze ook daadwerkelijk doorgaan is afhankelijk van de situatie op dat moment.