Bestel en we verzenden binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Agenda

2021:

Helaas... door de aangescherpte coronamaatregelen kunnen onze evenementen momenteel niet doorgaan. We kijken uit naar nieuwe data in 2021 en wensen iedereen veel gezondheid. Op naar betere tijden!

Thuisproeverij in je eigen habitat!
Een alternatief voor de traditionele wijnproeverij hebben wij gevonden in de vorm van de Puglia Thuisproeverij Wijnbox. Hiermee hoef je niet de deur uit, maar kun je toch genieten van heerlijke wijn. De box is compleet: met taralli-wijnkoekjes (sowieso lekker, maar ook om de smaakpapillen te neutraliseren), een formulier voor het maken van proefnotities en het scoren van de wijn en - uiteraard - het "proefmateriaal", de wijnen, zes stuks in totaal. Een gezellige en ultieme wijnbeleving voor thuis! Meedoen met de online-wijnproeverij? Na bestellen ontvang je per mail alle ins en outs betreffende de proeverij. Veel proefplezier!
Klik hier voor meer informatie en om deze wijnbox te bestellen!

• wijnreizen in 2021
Op dit moment staan ze gepland voor mei/juni en september/oktober. In hoeverre ze ook daadwerkelijk doorgaan is afhankelijk van de situatie op dat moment. Sowieso plannen we ze dan weer in voor 2022.
> meer info

• ...