Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Vakantie en afwezigheid

Af en toe genieten we van wat vrije dagen of hebben we iets anders te doen. Alle data van afwezigheid kun je hier checken:


2024:

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

 Zaterdag 15 juni zijn we i.v.m. een evenement op locatie een uurtje eerder dicht, dus om 15.00u.

Hemelvaartsdag donderdag 9 mei zijn we gesloten.

zaterdag 27 april Koningsdag zijn we gesloten. 

GESLOTEN
Vorig jaar trouwde ik. Een prachtige dag, overweldigend zelfs door al het moois en zo veel lieve mensen. Onze huwelijksreis is nu: van maandag 25 maart t/m donderdag 11 april is Smaak van Puglia en ons wijnlokaal GESLOTEN. Het assortiment staat offline, via de website kan er niet worden besteld. Bestellingen of vragen daarover of anderszins? Ik lees mijn mail onregelmatig uit. Heel graag tot daarna!

GESLOTEN
Van 13-16 maart is Smaak van Puglia op inkoopreis/in de voorbereiding op de wijnreizen van 2024. Smaak van Puglia en ons wijnlokaal is in die periode GESLOTEN. Bestellingen worden daarna afgehandeld.

Zaterdag 6 januari is het wijnlokaal i.v.m. een crematie vanaf 12.30 uur gesloten.

***
info@smaakvanpuglia.nl / 0624923394. Tot snel weer, a presto!👋👉☎️🍷🍝✔

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2023:

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN


Woensdag 27 en donderdag 28 december is Smaak van Puglia gesloten. Vrijdag 29 december zijn we er weer om de lopende zaken verder af te handelen.

Zaterdag 18 november is het wijnlokaal om 13.00 uur gesloten. Dinsdag 20 november zijn we er weer om de lopende zaken verder af te handelen.

Een korte huishoudelijke mededeling dat we maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober 15.30 uur genieten van een van een minibreak. Het wijnlokaal is in die periode gesloten en bestellingen handelen we af bij terugkomst. Vrijdag de 20e zijn we weer open vanaf 15.30 uur.

Een korte huishoudelijke mededeling dat we zaterdag 30 september iets eerder sluiten, om 15.15 uur, i.v.m. de presentatie van Schaduwspellen bij Galerie Van Slagmaat - dit is de nieuwste gedichtenbundel van mijn broer Marco.

Een huishoudelijke mededeling dat we maandag 11 september aftrappen met onze najaarswijnreizen naar Puglia. Allereerst eentje via de open inschrijving en na een kort pauzemomentje een besloten groep wijnreizigers! Het wijnlokaal is in die periode gesloten en bestellingen handelen we af bij terugkomst, zaterdag 23 september. 

Zaterdag 26 augustus is het wijnlokaal om 15.00 uur gesloten. Dinsdag 29 augustus zijn we er weer om de lopende zaken verder af te handelen.

Zondag 23 t/m woensdag 26 juli geniet Smaak van Puglia van een minibreak in deze zomer.
De dag na deze korte vakantie is het wijnlokaal weer open en worden de bestellingen afgehandeld.


Zaterdag 3 juni is het wijnlokaal om 14.00 uur gesloten. Dinsdag 6 juni zijn we er weer om de lopende zaken verder af te handelen.

Smaak van Puglia is van 14 t/m 18 mei en 21 t/m 25 mei gesloten wegens zeer feestelijke omstandigheden. Bestellingen worden tussendoor en na die tijd afgehandeld.

We stappen in het huwelijksbootje.


Smaak van Puglia is vrijdag 10 februari tot 16.00 uur gesloten wegens een crematie/herdenkingsdienst. Vanaf 16.00 uur is het wijnlokaal weer geopend voor bestellers.

Smaak van Puglia geniet dinsdag 17 januari wegens feestelijke omstandigheden van een extra vrije dag; het wijnlokaal is gesloten en bestellingen worden een dag later afgehandeld.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2022: