Bestel en we verzenden op werkdagen binnen 24 uur - Betaal eenvoudig via iDeal, Tikkie of PayPal

Proeven

Wijnproeverij
Wij geloven sterk in het principe: eerst proeven, dan kopen. Een aantal keer per jaar organiseert Smaak van Puglia daarom een wijnproeverij. Kosten zijn 5,00 euro per deelnemer, en dat bedrag ontvangt u na afloop retour als u iets bestelt (boven een bestelling van 50,00 euro - 10,00 euro retour boven een bestelling vanaf 100,00 euro als u samen komt proeven). Aanmelden kan via onderstaand formulier. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging en bent u van harte welkom in ons wijnlokaal te Woerden. U kunt een selectie bekende en nieuwe wijnen uit ons assortiment verwachten. Erwin is aanwezig om alle vragen te beantwoorden en eventueel uitleg te geven over de wijze van proeven, de karakters van de wijnen en de streek waar ze vandaan komen.
> Informatie & aanmelden

Zelf een arrangement kiezen
Wilt u met een besloten groep wijn proeven? Wij organiseerden al vele wijnproeverijen voor vrienden, familie, collega’s en zakenrelaties. Denk aan een bedrijfsuitje, afsluiting van een meeting of een kookclub uitje. De proeverij duurt meestal zo’n twee à tweeënhalf uur en vindt plaats in ons wijnlokaal in Woerden - of op een eigen gekozen locatie. De gewenste datum, start- en eindtijd bepalen we in goed overleg en we hebben diverse wijnproefarrangementen samengesteld waaruit je kunt kiezen. Bij iedere proeverij staat een goede sfeer voorop.
> Onze arrangementen

Smaak Evenement Proef Puglia kookworkshop & wijnproeverij
Samen met de Workshop Factory - een kookstudio in Woerden - organiseert Smaak van Puglia het smaakevenement "Proef Puglia"! Tijdens deze kookworkshop leert u diverse authentieke Zuid-Italiaanse antipasti kennen, waarvan u er een of twee zelf maakt, en waarvan de recepten origineel zijn overgedragen door onze Italiaanse “nonna” (oma). Daarna zullen we deze gezamenlijk nuttigen aan een lange tafel onder het genot van diverse Pugliese wijnen uit ons assortiment. Ook wordt de regio Puglia onder de aandacht gebracht. Zo’n drieënhalf uur lang wordt u ondergedompeld in de Zuid-Italiaanse genietcultuur. De prijs is € 64,95 (*) per persoon en de groep bestaat uit 8 - 12 personen. (*) Bij een Besloten Proef Puglia is de prijs € 77,95 per persoon.
> Aanmelden

> Bekijk de agenda

> Boek een besloten wijnproeverij / kies een arrangement

> Boek een besloten kookworkshop incl. wijnproeverij