Contact


Smaak van Puglia 
Bel ons: +31 624 923 394
Mail ons: info@smaakvanpuglia.nl

Proeflokaal & Afhaalpunt
Prins Hendrikkade 15A
3441 XD Woerden

Openingstijden:
• donderdag 09.30 - 12.00 uur 
• vrijdag 15.30 - 18.00 uur 
• zaterdag 10.00 - 12.30 uur 
• op afspraak

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheid
Het proeflokaal & afhaalpunt van Smaak van Puglia herkent u aan de witte klapdeuren aan de voorkant. De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf het treinstation) als de auto of fiets. Bij het afhalen van bestellingen kun je kort parkeren - voor langer parkeren moet je betalen.

Smaak van Puglia
Wij zijn een kleine importeur van exclusieve wijnen en heerlijke delicatessen uit Puglia (spreek uit: poe-lie-ja) - ook wel de hak van de laars genoemd. Familie linkt ons aan deze geweldige Zuid-Italiaanse regio! Naast de verkoop van onze producten online, bent u ook welkom op onze wijnproeverijen en kookworkshops. Of kom eens een kijkje nemen in ons proeflokaal/afhaalpunt in Woerden - van elke wijn hebben we daar 6-12 flessen staan, grotere bestellingen moeten we in ons magazijn ophalen. En aangezien we zo’n ruim 30 jaar in Puglia komen, organiseert Smaak van Puglia ook culinaire wijnreizen naar deze mooie bestemming. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in kerstpakketten tijdens de eindejaarsperiode. Zowel (horeca)bedrijven als particuliere wijnliefhebbers kunnen bij ons terecht. Wij denken graag met u mee.

Kerstgeschenken tijdens de eindejaarsperiode
Wij verzorgen het gehele jaar door cadeauverpakkingen. Maar in het bijzonder tijdens de eindejaarsperiode. En voordat u het weet is het weer december! Hebt u al een passend kerstgeschenk voor uw medewerkers, familie en vrienden? Wij helpen u graag mee en hebben diverse suggesties. Een aantal bedrijven en particuliere wijnliefhebbers is u al voorgegaan. Hoe werkt het bestellen van onze geschenkpakketten? U kunt via e-mail uw (bedrijfs)gegevens achterlaten (o.v.v. feestdagen). Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de exacte wensen te bespreken. Bij ons is het ook mogelijk maatwerkgeschenken te bestellen. U kunt indien gewenst komen proeven en de pakketmogelijkheden bekijken. Daarna ontvangt u een bijpassende offerte. Voor vragen of een bestelling kunt u uiteraard ook direct bellen naar 0624923394.

          


Erwin en Smaak van Puglia

  • Smaak van Puglia
  • La bellissima Puglia
  • Disclaimer & Verkoopvoorwaarden

  • (c) SMAAK VAN PUGLIA, 2009-2019