Pasta


Uiteraard komen onze pasta’s ook uit Puglia. De traditionele Pugliese pasta wordt gemaakt van harde tarwebloem (semolina), water en eieren. Ze zijn naast hun smaak en structuur, ook in hun vorm onderscheidend. Laat je verrassen door dit mooie Zuid-Italiaanse product en de toevoeging in je gerecht.
Enkele tips voor een echte “al dente” pasta: 
• Gebruik een grote pan met veel water (ca. 1 liter water voor 100 gram droge pasta).
• Roer regelmatig en goed - zo voorkom je dat de pasta aan elkaar gaat kleven.
• Voeg een klein beetje olijfolie en een snufje zout toe aan het water.
• Giet een klein beetje van het kookwater in de pastasaus (voor optimale smaak).
• Blus de pasta niet af met koud water (behalve bij een koude pastasalade), maar voeg na het afgieten een scheutje olijfolie toe om kleverigheid te voorkomen.



1 2 Volgende


CAVATELLI (400 gr.)

CAVATELLI (400 gr.)



Fiore di Puglia speciaalpasta
euro 2.75



Aantal  
ORECHIETTE (400 gr)

ORECHIETTE (400 gr)



Fiore di Puglia speciaalpasta
euro 2.75



Aantal  
STROZZAPRETI (400 gr.)

STROZZAPRETI (400 gr.)



Fiore di Puglia speciaalpasta
euro 2.75



Aantal  
TROFIE (400 gr.)

TROFIE (400 gr.)



Fiore di Puglia speciaalpasta
euro 2.75



Aantal  
3 X PASTA PUGLIESE

3 X PASTA PUGLIESE



Fiore di Puglia speciaalpasta
euro 7.75



Aantal  

1 2 Volgende

  • Smaak van Puglia
  • La bellissima Puglia
  • Disclaimer & Verkoopvoorwaarden

  • (c) SMAAK VAN PUGLIA, 2009-2018